• Зв'язатися з нами Ви можете

    Далі
  • Інформацію про нашу олію Ви можете побачити

    Далі
  • Про нашу компанію Ви можете побачити

    Далі

Олійка Українська - Грузія. Відкриття представництва в Грузії

Олійка Українська - Грузія. Відкриття представництва в Грузії

Грузія - країна відома своїм багатством, красою, історією та колосальною гостинністю. Неймовірно красива і ласкава природа пояснюється старої грузинської легендою.

Коли Господь ділив Землю між усіма народами, грузини запізнилися, тому що затрималися на традиційному застілля. Коли вони прийшли до Господа, він запитав у них: «За що Ви пили?». Тоді грузини відповіли: «За тебе, Господь, за себе, за весь світ». Господу сподобалася їх відповідь, і він віддав їм той куточок Землі, який приберіг для себе - Сакартвело. Справжній райський куточок. Але красу Грузії неможливо описати словами. Красу Грузії можливо оспівати тільки в музиці. Саме тому на традиційних грузинських застіллях так люблять співати.

Соняшникова олія Олійка Українська відкриває представництва в Грузії. У місті Кутаїсі нам допомагає Михайло (+995579027993), а в місті Тбілісі прекрасна Есма (+99559952628). Тепер справжні грузинські страви зможуть передати легкі українські акценти.

А для того, щоб оцінити таке приємне поєднання, ми пропонуємо Вам приготувати у себе на кухні смачне і корисне блюдо - Аджапсандал . Зараз починається Великий піст, тому саме це блюдо зможе зробити Ваш стіл смачним і багатим.

Для Аджапсандал необхідні такі продукти:

  • Візьміть 1 кг баклажан
  • 600 гр томатів
  • Пів кіло картоплі
  • Два стручка солодкого перцю
  • 4-5 головок ріпчастої цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • Соняшникова олія Олійка Українська - 1 стакан
  • По п'ять гілочок кінзи, базиліка, петрушки і чебрецю
  • 2 шт лаврового листа
  • Сіль
  • Перець мелений

Етапи приготування:

  • Цибулю порізати кубиками
  • Обсмажити на олії
  • Порізати кубиками баклажан
  • Додати до цибулі
  • Через 10 хвилин покласти лавровий лист
  • Порізати кубиками солодкий перець
  • Порізати кубиками помідори без шкірки
  • Додати всі до цибулі і баклажанів
  • Тушкувати на протязі 10 хвилин.
  • Порізати на дрібні кубики картоплю
  • Покласти до решти блюду
  • Посолити
  • Поперчити
  • Додати рубану зелень
  • Накрити кришкою
  • Тушкувати, поки картопля не буде готова.

Смачного!